روش تولید لوله درزدار و بدون درز

روش تولید لوله درزدار و بدون درز

روش تولید لوله درزدار و بدون درز در محصول نهایی که تولید می‌شود، می‌تواند اثرگذاری بسیار زیادی نیز داشته باشد. به طور کلی باید بدانید که لوله‌های سیاه درز دار و بدون درز در موقعیت‌های مختلفی استفاده شده و کارایی‌های متفاوتی خواهند داشت. در اینجا می‌خواهیم بیشترین و مهم‌ترین مواردی که در این خصوص وجود دارند را بررسی کرده و شما را نیز با این موضوع به طور کامل آشنا کنیم. حتماً در نظر داشته باشید که پیش از خرید لوله‌ها به انواع درزدار و بدون درز آن‌ها توجه کرده و سپس خرید خود را نهایی کنید.

نحوه تولید لوله‌های درزدار و بدون درز

به صورت کلی اگر بخواهیم روش تولید انواع لوله سیاه درزدار و بدون درز را بررسی کنیم، می‌توانیم این مسأله را به شکل روش‌های زیر مورد بررسی و تحقیق قرار دهیم. این موضوع سبب می‌شود تا هم شما آشنایی بیشتری با این مسأله پیدا کنید و هم باعث می‌شود تا لوله درزدار و بدون درز را به شکل مناسب‌تری بشناسید.

  1. برش دهی: اولین مرحله شامل برش دهی می‌شود. شمش‌های فولادی باید بر طبق اندازه‌هایی که مشتری سفارش می‌دهد، برش داده شود. معمولاً شمش‌های فولادی می‌توانند تولید کشور‌هایی همچون اکراین و یا کشور‌های داخلی باشند.
  2. گرمادهی: این مرحله مربوط به گرما دادن به شمش‌های فولادی می‌شود. کوره‌های قوسی شکل که با استفاده از یک سری سوخت‌ها گرم می‌شوند، شمش‌ها را گرمادهی می‌کنند.
  3. لخ پرس: در این مرحله لازم است که شمش‌ها به وسیله دستگاه لخ پرس سوراخ شوند. این مرحله اهمیت زیادی دارد و لازم است که حتماً به درستی و به شیوه مناسبی انجام شود.
  4. گرد کردن فولاد: مورد و مرحله بعدی که باید در نظر داشته باشید در خصوص گرد کردن فولاد است. استفاده از دستگاه اللنگاتور که یکی از مهم‌ترین موارد می‌تواند باشد، در این مرحله انجام می‌شود. دستگاه اللنگاتور فولاد را گرد کرده و آن را برای مرحله بعدی آماده‌سازی می‌کند.
  5. شلیک سمبه: زمانی که فولاد کاملاً گرد شده و آماده گردید، فرایند شلیک سمبه اتفاق می‌افتد. شلیک سمبه به طور کلی برای لوله‌های بدون درز یا‌مانیسمان می‌باشد. سمبه با طول ۱۲ متر را با سرعت بالا وارد شمش می‌کنند.
  6. تاب‌گیری: این مرحله برای زمانی انجام می‌شود که لوله دارای کمی تاب باشد. تاب لوله‌ها را به راحتی با این کار می‌گیرند و می‌توانند به خوبی آن را برای استفاده در مراحل بعدی آماده‌سازی کنند.
  7. آزاد‌سازی سمبه: آزاد‌سازی سمبه در این مرحله انجام می‌شود. سمبه را از داخل شمش فولادی خارج کرده و به این ترتیب می‌توانند مرحله کروی‌سازی را شروع کنند.
  8. کروی‌سازی: در مرحله کروی‌سازی می‌توانند سر و ته لوله را گرفته و آن را از حالت لوله خارج کنند و به صورت گرد درآورند. معمولاً این مرحله به این خاطر انجام می‌شود که سر و ته تیز لوله به درستی از بین رود.
  9. کشش: لوله‌ها را به اندازه‌های گوناگونی تحت فرایند‌های مخصوص کشش قرار می‌دهند. این کار باعث می‌شود تا مقاومت کششی لوله‌های درزدار و بدون درز به خوبی افزایش پیدا کند.
  10. سرد کردن: در مرحله سرد کردن می‌توانند لوله را با استفاده از آب یخ، فرایند‌های خنک کاری و یا دستگاه‌های مخصوص برای این کار، خنک کنند.
  11. اندازه‌گیری: در این بخش لازم است که لوله‌های آماده و سرد شده بنا به سفارش مشتری برش داده شوند.
  12. تست و آزمایش: مورد بعدی در خصوص تست و آزمایش است که لوله‌های تولید شده باید بگذرانند. معمولاً لوله‌ها با کامپیوتر‌ها تست شده و ضایعات آن‌ها از هم جدا می‌شوند.
  13. کونیک کردن: در این مرحله سر و ته لوله‌ها را کونیک کرده و به خاطر تسهیل در فرایند جوشکاری، لوله‌ها را صاف می‌کنند.
  14. پولیش زدن: این مرحله بنا به سفارش و درخواست مشتری انجام می‌شود. با استفاده از نوعی روغن مخصوص لوله‌ها را پولیش می‌زنند.
  15. بسته‌بندی لوله‌ها: در این مرحله بسته‌بندی لوله‌ها انجام می‌شود که بر اساس تعداد سفارشی و همچنین بسته‌بندی‌های شش ضلعی می‌توانیم این لوله‌ها را اندازه‌گیری کرده و بسته‌بندی کنیم.

روش های جانبی تولید لوله‌های درزدار

روش های جانبی تولید لوله‌های درزدار

لوله‌های درزدار به دو دسته درزدار مستقیم و درزدار مارپیچ تقسیم‌بندی می‌شوند. هر کدام از این موارد می‌توانند یک سری مراحل و روش‌های تولید خاص داشته باشند که باعث می‌شود یک سری لوله‌های خاص ساخته شوند. معمولاً این روش‌های تولید را اگر بشناسید، بهتر می‌توانید خرید کنید.

روش تولید لوله درزدار مستقیم

روش تولید لوله درزدار مستقیم

  1. در ابتدا باید ورقه‌ها را به خوبی انتخاب کنیم.
  2. زمانی که ورقه‌های مناسبی را انتخاب کردیم، می‌توانیم این ورقه‌ها را وارد بخش غلتک‌ها کنیم تا فرایند شکل دهی ورقه‌ها به خوبی انجام شود.
  3. زمانی که ورقه‌ها از غلتک خارج شد، آن‌ها را وارد بخش جوشکاری می‌کنند.
  4. پس از انجام شدن جوشکاری لازم است فرایند برداشت براده نیز انجام شود که اهمیت زیادی دارد.
  5. برش کاری، قاب‌گیری محصولات برش خورده و کنترل کیفیت محصولات نهایی نیز اقدامات بعدی هستند که باید با نهایت دقت انجام شوند.

در خصوص روش‌های تولید لوله درز مستقیم این نکته را نیز بدانید که معمولاً دو روش جوشکاری با نام‌های فرکانس بالا و همچنین مقاومت الکتریکی وجود دارند که می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند.

روش تولید لوله درزدار مارپیچ

روش تولید لوله درزدار مارپیچ

مورد بعدی در خصوص لوله‌های درزدار مارپیچ است. این موضوع نیز همچون مورد قبلی می‌تواند اهمیت بسیار زیادی داشته باشد. لوله‌های درزدار مارپیچ به شکل زیر تهیه می‌شود:

  1. در مرحله اول لازم است که حتماً مواد اولیه کاملاً آماده شود.
  2. خم کاری و پیچیدن ورق، جوشکاری و برش کاری و سپس پوشش دهی و تست کیفیت ورق استیل از جمله جمله مهم‌ترین کار‌هایی است که در تولید لوله‌های درزدار مارپیچ می‌تواند استفاده شود.
  3. در مرحله نهایی نیز لازم است که حتماً لوله‌های درزدار مارپیچ را به درستی و به خوبی بسته‌بندی کنیم تا بتوانیم بهترین نتایج را در این زمینه بگیریم.

کلام پایانی

روش تولید لوله درزدار و بدون درز را با ذکر توضیحات کافی و لازم بررسی نمودیم. این موارد می‌توانند کارایی‌های مناسب و بالایی داشته باشند. حتماً در نظر بگیرید که هر کدام از این لوله‌ها را نیاز داشتید باید به سراغ فروشگاه‌های معتبر و مناسب بروید که از بابت کیفیت محصولات آن‌ها مطمئن هستید. به طور مثال فروشگاه کاسپین استیل می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها در زمینه خرید لوله فولادی باشد. این فروشگاه هم کیفیت مناسبی را در محصولاتش دارد و هم می‌تواند انتخاب و گزینه بسیار خوبی برای کسانی باشد که در کنار قیمت مناسب به دنبال مشاوره‌های خرید تخصصی هستند.

میلاد اعتمادی فر