امروز پنج‌شنبه 6 اردیبهشت 1403
caspiansteel
خانه
منو
021-58245000
محصولات
واتس آپ
تامین کننده انواع محصولات فولادی در ایران
caspiansteel

قیمت لوله فولادی

لوله های کربن فولادی را می توان به سادگی به دو نوع لوله های فولادی جوشی و لوله های فولادی بدون درز جوش تقسیم بندی کرد. لوله فولادی جوشی که به نام لوله جوشی نیز شناخته می شود، یک لوله فولادی است که پس از جوش از ورق فولادی یا فولاد نواری ساخته می شود. لوله فولادی کربن بدون درز نوعی مویرگی است که از شمش فولادی یا شمش جامد از طریق سوراخ ساخته می شود و سپس با نورد گرم، نورد سرد یا کشش سرد ساخته می شود.

این مقطع فولادی در انواع و استانداردهای متفاوتی تولید می شود که هر کدام کاربرد خود را داراست. لوله های فولادی از پرکاربرد ترین لوله ها در ساختمان و صنایع مختلف می باشد. دلیل این محبوبیت استحکام و مقاومت بالای لوله فولادی در برابر حرارت و همینطور سرما است. این لوله ها در شرایط مختلف آب و هوایی مورد استفاده قرار می گیرد و به راحتی دچار خوردگی نمی شوند.

مراحل ثبت سفارش

مرحله اول

درخواست خرید

مرحله دوم

پیش فاکتور

مرحله سوم

نحوه تسویه حساب

مرحله چهارم

تسویه نهایی

مرحله پنجم

ارسال و تحویل بار

کارشناسان فروش لوله

لوله فولادی چیست؟

به استوانه های بلندی که دو سر آن باز است و برای انتقال سیالات استفاده می شود، لوله فولادی می گویند. عمده لوله های تولیدی در بازار فولادی و توخالی می باشد. در کنار انتقال سیالات از لوله های فولادی برای انتقال مواد جامد و نیمه جامد نیز استفاده می شود. این مقطع فولادی در طول های 6 و 12 متر تولید و در بازار عرضه می شود. برای لوله کشی صنعتی از لوله های 12 متری و برای انتقال سیالات نیز از نوع 6 متری آن استفاده می شود.

انواع لوله فولادی

لوله های فولادی را بر مبنای وجود درز جوش در لوله یا بر اساس جنس آن دسته بندی می کنند. دو نوع لوله فولادی موجود در بازار شامل لوله های فولادی درز دار یا درز جوش و لوله های فولادی بدون درز یا مانیسمان می باشد.

لوله های فولادی درز دار یا درز جوش

به لوله هایی که به صورت ورق های استوانه ای هستند و در انتها لبه ی آن ها جوش داده می شود، لوله درز دار می گویند. این جوشکاری به دو صورت لوله فولادی درز دار طولی و لوله های فولادی اسپیرال صورت می گیرد.

لوله فولادی درز دار طولی دارای درز جوشی هم راستا با طول لوله فولادی است. همچنین لوله فولادی اسپیرال درز جوشی مارپیچی دارد. این عملیات مارپیچ یک عملیات ثانویه برای اتصال لوله های فولادی با طول کوتاه تر به هم و ایجاد یک لوله طویل است.

لوله های فولادی بدون درز یا مانیسمان

لوله هایی که در سطح خود هیچ درز جوشی نداشته و در زمان تولید بدون درز جوش ساخته می شود. نام دیگر این لوله ها مانیسمان است، این مقطع فولادی بر اساس تنوع فرآیند تولید به انواع زیر تقسیم می شود:

لوله فولادی بدون درز یا آسیاب

لوله فولادی مانیسمان

لوله فولادی حاصل از ریخته گری گریز از مرکز

لوله فولادی اکسترود شده

لوله استیل چیست؟

به لوله های فولادی مقاوم به خوردگی، لوله ها استیل یا زنگ نزن گفته می ‎شود. تفاوت اصلی این لوله ها با لوله های فولادی معمولی در ترکیب شیمیایی و خواص و کاربرد آنهاست. این لوله مناسب محیط هایی با درصد خوردگی و زنگ زدگی بالا است و به راحتی دچار فرسایش نخواهد شد. انواع مختلف لوله استیل شامل لوله استیل فریتی، لوله استیل آستنیتی، لوله استیل مارتنزیتی، لوله استیل داپلکس یا دو فازی، لوله استیل رسوب سخت شده می باشد.

مزایای لوله فولادی

لوله فولادی مقاطعی با استحکام و مقاومت بالا در برابر خوردگی است که از مهم ترین ویژگی آن محسوب می شود. در کنار این موارد، لوله فولادی دارای مزایای بسیاری است که در ادامه به آن می پردازیم.

مقاومت فشاری بالا

گستردگی محافظت در برابر خوردگی

امکان تولید با قطر و ضخامت مختلف

افزایش تداوم با اتصالات جوشی

لازم بذکر است لوله های فولادی در کنار این مزایای خوب دارای عیب هایی نیز می باشند:

امکان خوردگی خارجی در بعضی لوله ها

عملیات جوشکاری نیاز به جوشکار ماهر دارد.

در صورت وجود پوشش خارجی و داخلی محافظ بر لوله، قیمت آن افزایش می یابد.

فرآیند تولید انواع لوله فولادی

لوله فولادی براساس روش های مختلفی در کارخانجات تولید می شود. اکثر کارخانجات این محصول را حداکثر با قطر 24 اینچ تولید می کنند. تنها در کارخانجات چین و آمریکا این محصول با قطر 42 اینچ تولید می شود.

لوله فولادی درز دار

لوله فولادی درز دار توسط فرایند شکل دهی سرد تولید می شود و به شکل استوانه در می آید. سپس لبه ی آن ها به یکدیگر نزدیک می شود تا جریانی از بین دو لبه استوانه فولادی عبور داده شود. این جریان، فولاد را تا حدی گرم می کند تا بدون نیاز مواد پرکننده جوش به یکدیگر وصل و جوش داده شود.

لوله فولادی درز دار به روش جوشکاری مقاومتی صورت می گیرد که خود شامل دو حالت جوشکاری القایی فرکانس بالا و جوشکاری تماسی با فرکانس بالا است. این مرحله از جوشکاری به روش جوشکاری قوس زیرپودری نیز انجام می شود که با تولید گازهای محافظ و افزودن عناصر آلیاژی به حوضچه جوش صورت می گیرد. دو روشی که در این مرحله وجود دارد به جوشکاری زیرپودری در راستای طول لوله و دیگری جوشکاری زیرپودری به صورت مارپیچ تقسیم می شود.

لوله فولادی بدون درز

در تولید لوله فولادی بدون درز از سه روش آسیاب سنبه، مانیسمان و اکستروژن استفاده می شود. تنها تفاوت بین روش های آسیاب سنبه با مانیسمان قطر داخلی آن است. در مانیسمان قطر داخلی لوله به صورت چند مرحله ای کاهش می یابد، ولی در آسیاب سنبه قطر در یک مرحله کاهش می یابد. خوب حالا به سراغ فرایند تولید لوله بدون درز می رویم.

در فرایند آسیاب سنبه از شمش های فولادی گرد استفاده می شود که در آن بیلت توسط کوره اجاق دوار شارژ می شود. بعد از تخلیه شمش از داخل کوره بر انتهای آن سوراخی کوچک ایجاد می کنند. این سوراخ شروع سوراخ کاری چرخشی در فرایند تولید است. این عمل یک فرایند با سرعت بالا است که شمش گرم شده را بین دو رول بشکه ای می چرخاند.

پس از این دوره، محصول در کوره حرارتی مجدد گرم می شود تا فرایند نهایی تولید طی شده و کیفیت خود را بدست بیاورد. در روش مانیسمان از غلتک های نورد برای تولید لوله استفاده می شود که در جهت مخالف جریان مواد عمل می کند.

در روش تولید اکستروژن نیز بیلت حرارت دیده را در قالب قرار می دهند و با استفاده از دستگاه های هیدرولیک  شمش را به سنبه سوراخ‌ کننده فشار می ‌دهند. سپس مواد از سوراخ یا حفره استوانه‌ ای بین قالب و سنبه جریان پیدا می‌ کنند.

کاربرد لوله ‌فولادی

با توجه به ترکیبات شیمیایی و خواص مکانیکی لوله فولادی، این مقطع فولادی در بسیاری از ساختمان ها و صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. از مهم ترین کاربرد این محصول می توان به ساخت بدنه دوچرخه، ساخت مخزن‌های ذخیره فشار قوی، انتقال سیالات، ساختمان ها، تیرهای داربست، صنعت نفت و… اشاره کرد.

تیرهای داربست

تیرهای داربست مورد استفاده در هنگام ساخت و ساز مربوط به لوله های فولادی است. این لوله ها خواص ضد زنگ و استحکام بالایی داشته و به راحتی دچار فرسایش نمی شود. با نگاهی به محیط اطراف بسیاری از لوله های داربستی را می توانید مشاهده کنید.

انتقال سیالات

از مهم ترین کاربرد لوله فولادی انتقال سیالات است. مقاومت بالای این محصول در برابر رطوبت و مایعات، آن را به مهم ترین لوله در انتقال مایعات در ساختمان ها، کارخانجات، صنعت نفت و گار و… تبدیل کرده است.

کاربرد ساختمانی

از این لوله ها در استحکام فونداسیون‌ ها نیز استفاده می شود. بنابراین در اکثر پروژه های ساختمانی شاهد حضور لوله های فولادی در بخش فونداسیون‌ می باشیم. علاوه بر آن لوله های فولادی در بخش شمع بندی استحکام پایه را فراهم می کند. قبل از عملیات فونداسیون‌ لوله به درون زمین می رود و برای ساختمان های بزرگ سبب پایداری می شود.

صنعت نفت و گاز

در این صنایع لوله های زیادی استفاده می شود که باید از استحکام و ترکیباتی خاص تهیه شده باشد. یکی از لوله های مهم در صنعت نفت، لوله های فولادی است که در بخش های مهم این صنعت استفاده می شود. این لوله با هدف پوشش چاه نفت و تجهیزات پالایشگاه نفت در این صنایع استفاده می ‌شود.