هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
امروز شنبه 17 شهریور 1403
هر محصول فولادی در بخش های مختلف صنعت و ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. لوله های فولادی نیز در بخش های مختلف پتروشیمی نفت و گاز، تاسیسات، ساختمان سازی و… دارای کاربرد می باشد. لوله های مانیسمان یکی از این مقاطع فولادی است که به دلیل مقاومت بالاتر نسبت به دیگر لوله ها معروف است. در ادامه به لوله مانیسمان چیست؟، مراحل ساخت آن، کاربردها و همچنین ویژگی هایش می پردازیم.
لوله مانیسمان به عنوان یکی از پرکاربرد ترین انواع لوله در صنایع مختلف، برای ذخیره و انتقال سیالات مورد استفاده قرار می گیرد. در طول این سالیان با رشد ساخت و ساز میزان تقاضای خرید انواع لوله نیز افزایش یافته است. شرکت های تولید کننده داخلی انواع لوله ها از جمله مانیسمان را در ابعاد و ضخامت های مختلف تولید می کنند.
در کل لوله های آهنی به دو شکل لوله درزدار که با انواع جوش مستقیم و لوله های بدون درز یا مانیسمان تولید می شوند. مهم ترین چیز در ساخت انواع لوله روش جوشکاری و نوع فولاد استفاده شده می باشد. در صورتی که لوله خوب جوشکاری نشده و ورق فولادی جنس مناسبی نداشته باشد، محصول نهایی ما دچار ترک یا شکستگی خواهد شد.
لوله های تولید شده در کارخانجات مطابق با استانداردهای بین المللی و ملی است. در صورتی که محصول بر اساس استاندارد یا گواهی رسمی تولید نشود، دارای کیفیت و مقاومت مناسب نمی باشد.
بر اساس انواع استانداردها، هر یک از لوله ها دارای قطر، ضخامت، وزن، خواص فیزیکی می باشد. شرکت های تولید کننده قبل از تولید لوله باید استاندارد و خواص فیزیکی آن را از پیش تعیین کنند تا محصول نهایی از کیفیتی خوبی برخوردار باشد.
انواع این لوله به مانیسمان در رده سبک، مانیسمان در رده 40، مانیسمان در رده 80، مانیسمان در رده 160 تقسیم بندی می شود.
لوله های مانیسمان در رده سبک دارای ضخامتی کمتر نسبت به قطر خود و در سایز 1 الی 16 اینچی تولید می شود. لوله های مانیسمان در رده 40 دارای قطر بین 0.5 الی 16 اینچ و در ضخامت های 2.7 الی 12.7 میلی متر تولید می شود. لوله های مانیسمان 80 از دیگر انواع این محصول می باشد که قطری بین 0.5 تا 16 اینچ و ضخامتی بین 3.7 تا 21.4 دارند. لوله های مانیسمان 160 نیز مانند 2 نوع بالای دارای قطر 0.5 تا 16 اینچ و ضخامت 4.7 الی 40.4 می باشد.
در میان لوله های فولادی، لوله بدون درز از کاربرد و فروش بیشتری برخوردار است. به دلیل نبود شیار بر روی این لوله ها از آن در صنایع حساس و پرفشار استفاده زیادی می شود. این لوله توسط برادران مانیسمان اختراع شد و دلیل نامگذاری آن نیز همین است.
بعد از اختراع این لوله توسط برادران مانیسمان، این لوله با استقبال فراوان کارخانه های تولیدی آن زمان همراه شد و هم اکنون این محصول با کیفیتی خوب و مقاومت بالا در بازار موجود می باشد. موارد استفاده گوناگونی برای لوله های مانیسمان در رده های مختلف وجود دارد.
ابتدا ماده اولیه یعنی شمش فولادی را تهیه می کنند. سپس توسط دو روش گرمادهی با سوخت گاز و روش مبدل الکتریکی شروع به بالا بردن حرارت محصول کرده، تا جایی که سرخ شود. در بین این دو روش بیشتر از روش گرمادهی سوخت گاز استفاده می شود.
در مرحله بعد با استفاده از دستگاه الانگیتور سطح شمش را به شکل دایره و گرد در آورده و آنها را به وسیله لخ پرس سوراخ می کنند. سپس توسط دستگاه هایی مخصوص سنبه ها را به داخل شمش فولادی شلیک کرده و در صورت وجود ناهمگونی و تاب آن را وارد مرحله تاب گیری می کنند. در تاب گیری محصول را از حالت تاب خارج می کنیم، زیرا لوله مانیسمان باید دارای سطحی صاف و صیقلی باشد.
با خروج شنبه سپس لوله ها را تحت کشش های مختلف قرار داده و لوله هایی با ضخامت های مختلف تولید می شود. بعد شروع به خنک کاری و آب پاشی بر روی سطح محصول کرده تا لوله شکل خود را بدست آورد. در این مرحله لوله به سایزهایی به سفارش مشتریان برش کاری شده و بسته بندی می شود.
با این مزایا و خواص مکانیکی، این محصول دارای کاربردی گسترده در صنعت و ساختمان می باشد. مهم ترین کاربردهای این محصول شامل موارد زیر می باشد:
لوله های مانیسمان بر روی سطح خود دارای هیچ گونه خط اتصال و یا جوش نیست و از نظر استحکام، مقاومت در برابر خوردگی، دما و فشارهای بالا از کیفیت بالاتری در مقایسه با دیگر لوله های فولادی برخوردار هستند. این استحکام اطمینان زیادی به صاحبان صنایع برای استفاده از این مقطع فولادی می دهد.
کاسپین استیل عرضه کننده مستقیم انواع لوله فولادی از جمله مانیسمان، در سایز و ضخامت های دلخواه مشتریان می باشد. برای خرید لوله مانیسمان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
نمایش 1–12 از 33 نتیجه