اینکه لوله داربست چند اینچ است، میتواند برای تعیین محل استفاده از لوله بسیار مهم باشد. لولههای داربستی را از ورقههای سیاه تولید میکنند که استحکام و مقاومت خوبی دارند. این لولهها باید به نحوی ساخته شوند که در ارتفاع بالا بتوانند استحکام خوبی داشته و وزن افراد و وسایل را تحمل کنند.
آشنایی با لوله داربست و کاربردهای آن
لوله داربست یکی از ابزارهای مهم در ساختمانسازی است. ورق سیاه که به روش نورد گرم حرارت داده شده و شکل میگیرد، میتواند در نهایت تبدیل به لولههای داربستی شود. معمولاً طول لولههای داربستی چیزی حدود ۳ الی ۶ متر است. میتوان این لولهها را هم به صورت بدون درز و هم درزدار ساخت.
غالبا لوله داربستیهای بدون درز از امنیت بالاتر و بیشتری برخوردار هستند. به همین دلیل نیز هم پروسه ساخت سختتری دارند و هم ممکن است قیمت لوله داربستی برای این نوع بالاتر باشد. کاربردهایی که لوله داربست در اینچهای مختلف میتواند داشته باشد را نیز در اینجا بررسی میکنیم.
ایجاد ایمنی
اولین کارایی که لولههای داربست میتوانند داشته باشند در خصوص ایجاد کردن ایمنی است. ایمنی ایجاد شده از این لولهها به این خاطر است که با استفاده از آنها در ارتفاعات یک سری سازهها را ایجاد میکنند تا کار کردن برای افراد راحتتر شود.
بیشتر بخوانید: قیمت لوله مانیسمان رده ۴۰ و خرید آنلاین آن
ایجاد دسترسی
تصور کنید که قرار است نمای یک ساختمان ۴ طبقه که ارتفاعی حداقل معادل ۱۲ الی ۱۵ متر دارد، سنگ کاری و… شود. در چنین شرایطی تنها چیزی که میتواند دسترسی به بخشهای مختلف بیرونی ساختمان را فراهم کند، همین لولههای داریستی هستند. بنابراین دومین مورد از کاراییهای این لولهها نیز مربوط به ایجاد دسترسی است.
افزایش سرعت ساخت
با استفاده از لولههای داربست به راحتی میبینیم که سرعت ساخت و سازها افزایش پیدا کرده است. این مسأله نیز به دلیل آن است که لولههای داربستی میتوانند شرایطی را به وجود بیاورند که به راحتی بتوانید به همه قسمتهای ساختمان دسترسی داشته باشید.
امکان ساختهای گروهی
زمانی که بر روی قسمت خروجی یک ساختمان از لولههای داربست استفاده میشود، امکان ساخت و سازهای گروهی نیز پیش میآید. به همین خاطر میتوانیم این مورد را نیز یکی دیگر از مزیتهای لولههای داربستی در نظر بگیریم.
بررسی مشخصات انواع لولههای داربستی
چند مدل مختلف از لولههای داربستی را داریم که میتوانیم از انها در محیطهای مختلف استفاده کنیم. داربست فلزی، داربست معلق، داربست پایه دار، داربست مثلثی و داربست خرپا از جمله مهمترین مواردی هستند که در این مدل از محصولات میتوانیم پیدا کنیم.
داربست فلزی
اولین دسته با نام داربست فلزی شناخته میشود. این داربستها دارای قطر ۴۸ میلیمتر هستند مقاومت و استحکام بالایی را در این مدل از داربستها میتوانیم ببینیم. بنابراین استفاده از آنها در ارتفاعات بسیار رایج است. برای متصل کردن این داربستها نیز از بست استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید: تفاوت لوله مانیسمان و api در چیست؟
داربست معلق
داربستهای معلق معمولاً کمتر از دیگر مدلها استفاده میشوند. بیشترین استفاده از این داربستها در مواردی است که امکان زدن داربست از سطح زمین وجود ندارد.
داربست پایه دار
هنگامی که در زمان کم و با سرعت بالا نیاز به ایجاد یک داربست داشته باشیم، میتوانیم از این مدل استفاده کنیم. معمولاً وقتی سقفی با وزن بالا قرار است ساخته شود از این داربستها استفاده میکنند.
لوله داربست چند اینچ است و چه سایز استانداردی دارد؟
معمولاً قطر خارجی در لولههای داربستی چیزی حدود ۴۸ میلیمتر است. این عدد میتواند در تولیدات کارخانههای متفاوت با یکدیگر اختلاف داشته باشد. ضخامت دیواره میلهها میتواند چیزی حدود ۳. ۲ میلیمتر باشد. معمولاً سایزی که به عنوان سایز استاندارد در نظر گرفته میشود در حدود ۱۱. ۲ اینچ است. حداکثر ضخامت استاندارد را نیز چیزی معادل ۲ الی ۲. ۵ میلیمتر در نظر میگیرند.
اینکه لوله داربست چند اینچ است، میتواند یک سؤال مهم باشد. به همین خاطر نیز بهتر است حتماً اینچ لوله را در زمان خرید در نظر بگیرید. فراموش نکنید که هر کارخانهای نمیتواند گزینه مناسبی برای خرید به حساب بیاید. حتماً از فروشگاهها، شرکتها و همچنین کارخانههایی خرید کنید که میدانید لولههای داربستی مناسب با قیمت خوب را میتوانند به شما تحویل دهند. در این صورت است که به راحتی میتوانید اعتماد کرده و میلگردها و لولههای داربستی را خریداری کنید. ما در کاسپین استیل ویستا در تلاشیم که با ارائه توضیحات کامل و اطلاعات دقیق به شما کمک کنیم که در انتخاب خود دقت عمل بیشتری داشته و مقاطع فولادی خود را با بالاترین سطح کیفی ممکن انتخاب نمایید.